Història - Apimelgarraf
373
page-template-default,page,page-id-373,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Història

A Apimelgarraf fem productes 100% naturals, de proximitat, Km 0 i d’elaboració pròpia en el nostre obrador.
Un dels nostres productes principals és la mel. Totes les abelles que produeixen la mel són nostres amb arneres distribuïdes dins de la comarca del Garraf
La família Comas hem sigut pagesos des de generacions i sempre hem tingut mel.
Ara, la nova generació ha evolucionat de la pagesia a l’elaboració de productes, donant un impuls molt important a la producció pròpia de mel del Garraf.
En Joan Comas i Castellet és qui gestiona aquest nou projecte, descendent de pagesos i apicultors, segueix amb els mateixos costums de producció de mel de temporada, collida en els moments òptims, directament relacionats amb els períodes de floració de les flors silvestres del massís del Garraf.
Gràcies per consumir els nostres productes que fem amb la màxima qualitat, cura en l’elaboració i amb el respecte del medi ambient.