Condicions d'ús i política de privacitat - Apimelgarraf
459
page-template-default,page,page-id-459,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DADES IDENTIFICATIVES:

Els presents Termes i Condicions tenen com a objecte regular la relació entre Joan Comas Castellet (APIMELGARRAF) que és el titular de la pàgina web https://www.apimelgarraf.com 

Dades de l’empresa:

Nom comercial: apimelgarraf
Joan Comas Castellet
CIF: 48020191-D
C / Mare de Déu de la llum nº 3 local
Sitges 08870 (Barcelona)
Correu electrònic “e-mail”: apimelgarraf@hotmail.com

 

OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ:

Les presents condicions generals regulen l’accés i ús del lloc web https://www.apimelgarraf.com, així com les responsabilitats derivades de la utilització dels seus continguts, que inclouen, a títol enunciatiu, imatges, programari o textos: marques o logotips , combinacions de colors, estructura i disseny qualsevol persona que accedeixi i / o utilitzi el portal https://www.apimelgarraf.com tindrà la condició d’Usuari, qui accepta, des d’aquest accés i / o ús, les presents Condicions Generals d’accés i Ús, les quals seran d’aplicació i obligat compliment. En conseqüència, l’Usuari ha de llegir atentament aquestes condicions generals.

 

TERMES I CONDICIONS DE VENDA:

Els presents termes i condicions tenen com a objecte regular entre Joan Comas Castellet (en davant de APIMELGARRAF o la companyia) entitat mercantil de nacionalitat espanyola amb domicili en C / Mare de Déu de la llum nº 3 local – 08870 Sitges (Espanya) i NIF: 48020191- d (des d’ara del client) relatives a totes les transaccions realitzades en el lloc web localitzat en www.apimelgarraf.com (en davant de la “Botiga oline”).

Pot contactar-nos al telèfon 937.09.87.47 o enviant un correu apimelgarraf@hotmail.com 

 

Definicions:

Documents contractuals del lloc: el terme inclou aquests termes i condicions la política de lliurament, devolucions i cancel·lacions en general, el terme comprèn també qualsevol altre contracte, avís o política que la companyia emet i publiqui de tant en tant i que sigui aplicable a les transaccions que es realitzen a través de la botiga línia.

Catàleg de productes en línia o catàleg: està conformat per totes mercaderies i, si escau, serveis que es troben disponibles a la botiga en línia, els articles del catàleg no necessàriament es troben disponibles o en existències al moment en què es realitza una comanda; així mateix poden ser canviats, substituïts o abandonats al temps en temps a discreció de la companyia.

Ordre de compra o comanda: és un missatge de dades generat pel client per sol·licitar l’adquisició d’un producte i en el qual el client manifesta la seva voluntat d’adquirir aquest producte en la quantitat, preu i terme i condicions aquí establertes.

Confirmació de compra: és un missatge de dades generat per la botiga en linea en qual la companyia manifesta la seva acceptació per assortir la comanda demandat pel client. La confirmació de la compra confirma que la companyia ha venut i el client ha obtingut un o més productes corresponents i fer costar el moment de la compra.

 

Disponibilitat i ofertes:

Ens esforcem per tenir estoc de tots els productes que s’ofereixen a la web, en cas que ens demanis productes que no estiguin en estoc, ens reservarem el dret de no acceptar la comanda.

Se li informés per correu electrònic i qualsevol altre pagament per descomptat es retornarà.

 

Manteniment botiga web:

La botiga aquesta activa les 24 hores del dia. No obstant això la botiga pot estar tancada un temps o dia per causes de manteniment o altres causes.

I per això ens esforcem per executar aquest treball a la nit i aquesta activa el més aviat possible.

 

Comprovació de frau:

Per tal de protegir els clients i mantenir la seguretat de la compra oline, podem fer comprovacions de les dades que ens aportin a l’enviar una comanda, aquests controls poden incloure la verificació de direcció i mètode de pagament per prevenir fraus.

 

Formes de pagaments:

Les formes de pagament que tenim són les següents: visa, DeVito, crèdit, america exprés i per transferència bancara.

Recordeu que no podem acceptar mètodes de pagament no especificats anteriorment.

Si voleu pagar amb qualsevol altre mètode, no serem responsables de la pèrdua del seu pagament o qualsevol altre dany causat per la seva acció.

 

Informació d’enviament:

Depèn de l’article o articles que compri a través de la Botiga en línia, té una forma d’enviament a la seva disposició. Els costos d’enviament es basen en el mètode d’enviament que hagi triat i es calculen de forma automàtica durant el procés de pagament, abans de finalitzar la comanda li sortiran el total dels imports amb l’IVA inclòs.

1. Llocs i forma de lliurament:

Actualment enviem comandes a Espanya peninsular i Balears. No realitzem enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

Per als nostres comandes amb destinació Espanya Península nostra empresa escollida per a la distribució serà Correus.

2. Terminis i costos de lliurament:

· Estàndard (2-5 dies hàbils)

Rebrà la seva comanda en un termini de 2-5 dies hàbils complets. Considerem dia hàbil els dies laborables de dilluns a divendres, exceptuant els festius oficials marcats en el calendari oficial i els que la empreses facin puntualment. El cost del enviament estàndard serà depèn dels quilos que esculli o la zona escollida el preu és mínim de 2,75 sense IVA i un màxim de 59,94 sense IVA, aquest mètode d’enviament és gratuït per a compres superiors a 49,99€.

 

Revisió de productes:

Recordeu que assumeix el risc dels productes que ha demanat una vegada completat l’enviament. Si l’envàs està danyat, si us plau, no accepti l’enviament. Sense perjudici dels seus drets, és responsable d’inspeccionar el producte i notificar-nos qualsevol queixa. En el cas que rebi algun producte defectuós o en disconformitat amb la seva sol·licitud, té un termini per notificar com més aviat millor de 2 dies naturals per a notificar, enviant un correu electrònic a apimelgarraf@hotmail.com o trucant al tel. 937.09.87.47 explicant el motiu de la devolució.

 

Devolucions:

Les despeses d’enviament de la devolució haurà d’abonar-client. Els productes han d’estar en perfecte estat i sense obrir el pot accepto que tingui floridura per mal tancament o un mal segellat del producte amb el seu corresponent comprovant de compra. Recorda que la factura si ho desitja es enviés amb el producte.

Els productes comprats en https://www.apimelgarraf.com es poden retornar dins dels 5 dies següents a la data de lliurament de la comanda, ben embalats i protegits en el seu embalatge original, juntament amb la seva albarà de lliurament on s’ha d’anotar el motiu de la devolució.

Les despeses de devolució aniran a càrrec del client, llevat que el motiu de la devolució sigui a causa d’un producte defectuós, trencament o equivocat.

Apimelgarraf renviara el nou producte en tant un cop hagi rebut el producte defectuós dit va enviar el farem a través de correus.

 

Preus i impostos:

Tots els preus dels productes, les despeses d’enviament i altres serveis inclouen IVA. Les despeses d’enviament s’agreguen per comanda. Sempre l’informarem del preu total, inclosos tots els impostos i altres costos com ara quotes i possibles despeses de lliurament.

Els preus que apareixen al lloc web són els que s’apliquen en el moment de la compra. Els preus poden estar subjectes a canvis sense previ avís, però els canvis no afectaran les comandes que hem acceptat.

 

Menors edat:

El nostre lloc no està dirigit a menors de 18 anys d’edat. Nosaltres no recollim intencionadament ni emmagatzemem informació sobre persones menors d’edat. Si som informats que un menor ha fet una compra sense el consentiment del seu pare o mare, nosaltres immediatament, prèvia sol·licitud dels pares, procedim a l’anul·lació de la venda i el reemborsament de qualsevol quantitat de diners recollida després de la tornada del producte.

 

Protecció de dades de caràcter personal:

L’Usuari podrà remetre a apimelgarraf les seves dades de caràcter personal a través dels diferents canals que a aquest efecte apareixen incorporats a la pàgina web. Aquests canals incorporen un text legal en matèria de protecció de dades personals que dóna compliment a les exigències establertes en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i en el seu Reglament de Desenvolupament, aprovat per el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

 

Observacions:

Per a qualsevol consulta, poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic apimelgarraf@hotmail.com o per telèfon al 937.09.87.47